STYRSYSTEM

Att enkelt kunna styra olika elektroniska funktioner är något de flesta tar förgivet, men det ligger mycket uppfinningsrikedom och arbete bakom att utveckla system som faktiskt fungerar. På Conductor skapar vi helhetslösningar som skräddarsys för varje unikt projekt. Vi tillverkar och levererar allt som behövs för att optimera den funktionalitet som krävs.

Användningsområden

Våra styrsystem används idag i många olika miljöer och applikationer. Specialutrustade transportfordon, kaffemaskiner, lyftutrustning, specialbelysningar, timerapplikationer och avloppsanläggningar är några exempel.

I transportfordon som specialutrustats med våra system styrs flera funktioner med hjälp av en pekskärm. Olika typer av eftermonterad belysning är de vanligaste applikationer som våra system styr.

I pekskärmens meny finns funktioner som styr belysningen inne i fordonet, belysningens färg och position och styrning av belysning i skolskjutsskyltar, sidobelysning och strålkastare som lyser upp området bakom fordonet.

I vissa fall styrs även fordonets inställning för förarstolen, fläktfunktion, backkamera och mycket annat med våra system.

Våra lösningar finns också i moderna kaffemaskiner som väger och mäter malningen av kaffebönorna. Med en enkel knappkontroll väljer användaren vilket recept kaffet ska bryggas efter, vilken styrka man vill ha och vilken mängd som ska bryggas.

Allt under samma tak

Med egen utveckling och tillverkning har vi både möjligheten och friheten att anpassa våra system för varje projekt. Kretskorten tillverkar vi själva enligt de specifikationer som tagits fram, och kan leverera ett färdigmonterat system som är redo för installation.