Ny ytmonteringslina från Fuji hos Conductor

Investeringen i den nya ytmonteringsmaskinen Fuji AIMEXIII är Conductors största investering sedan starten för 30 år sedan. AIMEX är en flexibel maskin som är lätt att ställa om och är lämplig för både stora och små serier vilket möjliggör att hitta nya marknader och kunder och kan erbjuda säkra leveranser med hög kvalitet.

Mångsidighet, hög kvalitet och enkelt handhavande kännetecknar den nya linan där man via en tydlig och stor touchscreen enkelt styr ytmonteringen. Maskinen har också stöd för NPI. Vi kan i de nya maskinen också ta fram stora paneler på över en meter i längd och 70 cm i bredd!

- I en värld som kräver allt mer från oss som leverantör passar den här investeringen väl in. Här kan vi möta marknadens krav samtidigt som vi får en mer hållbar produktion, säger Conductors VD Claes Sundbärg.

Den nya kompakta maskinen ersätter två stycken större maskiner vilket frigör både yta i produktion, samt att den nya Fuji-linan arbetar mycket snabbare och ytmonterar ett kretskort på runt 60 sekunder.?

Maskinen installerades runt årsskiftet och är nu i full drift.

Hör av dig om du vill veta mer vad vi kan göra för dig och ditt företag.

Claes Sundbärg
VD
claes@conductor.se